Mobil oyunların son derece popüler olduğu bu dönemde kullanıcılar sıklıkla kaliteli bir Android Emülatörü arayışındadır. Peki en iyi Android Emülatörleri hangileridir?
Telefonunuzu bilgisayarınıza yansıtarak birçok işlemi yapabilmenizi sağlayan emülatörler, bu sayede telefonun birçok özelliğini de aktif olarak kullanmanıza olanak tanıyor. Windows için en iyi Android emülatörler nelerdir konulu yazımızda sizler için en iyi uygulamaları araştırarak derledik. Bu emülatörleri kullanarak bilgisayarınızı tıpkı sanal bir telefon gibi kullanabilirsiniz.
Call of Duty: Mobile, PUBG Mobile ve Wild Rift gibi mobil oyunları bilgisayarınızdan klavye ve mouse ile kolayca oynayabileceğiniz android emülatörlerine geçelim.
Windows İçin En İyi Android Emülatörler Listesi
Yukarıdaki liste sıralı değildir.
Memu Play emülatör, birden fazla Android uygulamasını çalıştırmaktadır. Yalnızca akıllı telefonlarda oynanan oyunları, bilgisayar ekranında oynamayı mümkün kılıyor. MeMu Play klasik bir emülatördür. Oyunları bilgisayar ekranına yansıtmak amacıyla geliştirilmiştir. Bu emülatör programı sayesinde gamepad gibi oyun deneyimini üst seviyeye çıkaran parçaları da uyumlu olarak kullanabilirsiniz.
Emülatör, ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı versiyon ile kullanılmaktadır. Ayrıca reklamları da kullanıcıları fazla sıkmıyor. İsterseniz ücretli sürümünü satın alarak reklamları tamamen kaldırabilirsiniz. Bunun yanında emülatörün birden fazla Android uygulamasını da çalıştırdığını belirtmek gerekir.
Farklı emülatörlerin önemli bir kısmı büyük boyutlu oyunların bilgisayarda oynanmasında problemler çıkartabilirken, Nox Player bu oyunları da çok rahat bir şekilde oynamanıza olanak sağlıyor. Emülatör, klavye, fare ve gamepad uyumu ile oyunlardan aldığınız keyifi en üst seviyeye çıkartıyor.
Ara yüz olarak zengin ve son derece kullanışlı bir programdır. Uzun yıllardır piyasada olması nedeniyle Windows için en iyi Android emülatörler arasında en fazla bilinen programdır. Program, hem ara yüz olarak zengin, hem de rahatsız edici kasmalar olmadan çalışmaktadır. BlueStacks, ücretli ve ücretsiz iki sürüme sahip. Ücretsiz sürümde kullanıcıları çok fazla rahatsız etmeyen reklamlar mevcut. Dilerseniz, ücretli sürümü satın alarak reklamları kaldırabilirsiniz. Emülatör, sadece içerisinde bulunan uygulamalarla avantaj sunmuyor. Eğer dilerseniz, dışardan APK formatında dosyalar yükleme imkanınız da bulunuyor.
Sıklıkla geliştiricilerin kullandığı GenyMotion emülatörü uygulamaları farklı Android sürümlerinde test etmenize olanak sağlıyor. Android 4.2 ile çalışan bir Nexus One veya Android 6.0 ile çalışan bir Nexus 6 gibi sanal cihazlar oluşturabilmeniz mümkün. Dilerseniz, bu sanal cihazlar arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyorsunuz.
Özelliklerinden de anlayabileceğiniz gibi bu emülatör, oyun gibi amaçlar için uygun değil diyebiliriz. Ancak Facebook, Instagram ve Twitter gibi uygulamaları bu emülatör sayesinde kullanma şansınız var.
Bu habere henüz yorum yazılmamış, haydi ilk yorumu siz bırakın!...