Sıvıyla temas eden cep telefonlarınızı kurtarmak istiyorsanız bu 4 adıma dikkat etmelisiniz. Sıvıyla temas halinde telefonlara yapılan ilk müdahale, kalıcı hasara sebebiyet verebilir, bu yüzden çok dikkatli olmak lazım.
[caption id="attachment_16820" align="alignnone" width="666"] veri-kurtarma-hizmetleri-startupteknoloji[/caption]
Yaz Aylarında Telefonların Islanmamasına Daha Çok Dikkat Edilmeli
Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, tatil sezonu da başladı. Telefonlarımızı malum elimizden hiç düşürmüyoruz.Plajda, havuzda her yerde bizimle artık. Bu yüzden telefonlarımızın sıvıyla temasına daha çok dikkat etmek durumundayız. Panikle yapılan ilk müdahale ise ne yazık ki telefonlarda kalıcı hasara sebep olabiliyor.
[caption id="attachment_16823" align="alignnone" width="788"]
islanan-cihaz-startupteknoloji[/caption]
Islanan Telefonlar İçin Yapılması Gerekenler
[caption id="attachment_16825" align="alignnone" width="499"]
islanan-cihaz-
startupteknoloji[/caption]
Bunları ise Asla Yapmayın !
[caption id="attachment_16827" align="alignnone" width="544"]
islanan-cihaz-startupteknoloji[/caption]
Peki Telefonlarını Kurtaramayanlar Ne Yapmalı?
Cihazlarını kurtaramayıp da içerisindeki bilgilere ulaşmak isteyenlerin, gerekli uygulamaların yapılabilmesi için profesyonel yardım almaktan kaçınmaması gerektiğini vurgulanıyor. Cihazı en kısa süre içerisinde, kapalı bir şekilde ve kağıt havluya sararak ardından hareket etmesini engelleyecek boyutta bir paket içerisine koyarak uzmanlara ulaştırılması gerektiğini söylüyor. Buna ek olarak, cihazı ıslatan sıvı örneğinin de ayrıca gönderilmesi, bu süreçte büyük önem taşıyor.
Bu habere henüz yorum yazılmamış, haydi ilk yorumu siz bırakın!...