QNBEYOND Hızlandırma Programı 6. Dönem başvuruları başladı. Bugüne kadar 43 mezun veren girişim hızlandırma programı, 130 kişiyi aşkın bir mentor ağına da ev sahipliği yapıyor. QNBEYOND Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler için belirtelim. Altı aylık bir programa dahil olarak birçok iş ortağı ile network kurma, hibe desteğinden yararlanma ve mentor ağına erişim sağlama hakkına sahip oluyorlar.
QNB Finansbank üst yönetimi ile eşleşerek düzenli olarak birlikte çalışma fırsatına da sahip olacak olan girişimler, 6 ayın ardından Ekim 2024’te düzenlenecek Demo Day ile programdan mezun olacak. Bu arada ekleyelim. Programa katılan girişimlere Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure, Notion, HubSpot, Remote, Fol, iyzico ve TalentGrid gibi şirketlerden indirim kazanma fırsatı da yakalıyor. Girişim hızlandırma programının mezunları arasında Midas, KolayBi, HockeyStack, Wope ve Novus gibi isimler bulunuyor.
QNBEYOND Hızlandırma Programı 5. döneminde verilen toplam 8 mezun hakkında detaylar haberimizde...
İlginizi Çekebilir: Bayer’in G4A Girişim Hızlandırma Programı’na Başvurular 8 Ocak’ta Başlıyor
İşte Hızlandırma Programı'nın 5. Döneminde Verdiği Mezunlar
Exportal: Exportal, ihracatını artırmak isteyen Türk firmalar ve yurt dışında bulunan ithalatçılar için özel olarak tasarlanmıştır. İthalat & ihracat süreçlerini uçtan uca kolaylaştıran yeni nesil bir B2B ticaret portalı.
Flowla: Flowla, satış ekiplerinin tüm döküman, aksiyon ve iletişimlerini tek bir linkte müşterileri ile paylaşmalarını sağlayan bir platformdur. Platform, satış süreçlerinin hızını ve verimini artıyor.
Novus: Novus, şirketlere kişiselleştirilmiş yapay zeka çözümleri sunuyor. Kurumsal içerikler de üretmelerini sağlıyor.
Searchbase: Searchbase, şirketlerin geliştirdikleri ürünler için yardımcı yapay zeka pilotu oluşturmalarını sağlıyor. Yardımcı pilotlar da, ürünle ilgili kullanıcı geri bildirimi almayı ve yaşanan sorunları daha hızlı çözmeyi amaçlıyor.
Udext: Udext, şirketlerin sahada görev alan çalışanlarıyla daha kolay ve daha hızlı iletişim kurmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda da etkileşime geçmesine olanak sağlıyor. Bu sayede de operasyonel verimliliği artırıyor.
Videolity: Videolity, yapay zeka ile herhangi bir videodaki ürünleri anında etkileşimli ve satın alınabilir bir hale getiriyor.
WeFarm: Tarım teknolojileri geliştiren WeFarm, çiftçilerin boş tarlalarını üretim yapan çiftliklere dönüştürüyor. Böylece sahiplerine gelir kaynağı yaratıyor.
Wope: Wope, tek bir platform üzerinden şirketlerin dijital büyümelerini hızlandırıyor. SEO stratejilerini de yapay zeka ile güçlendiriyor.
Bu habere henüz yorum yazılmamış, haydi ilk yorumu siz bırakın!...