QNBEYOND Hızlandırma Programı 6. dönemi için seçilen 8 girişim belirlendi. Kabul edilen girişimler için belirtelim. Altı ay boyunca çeşitli iş birliği fırsatlarını değerlendirme şansı bulacaklar.
Girişimler, bu süre zarfında QNB Finansbank ve iştirakleri veya müşterileriyle çeşitli iş fırsatlarını da değerlendirecek. QNBEYOND Hızlandırma Programı 6. dönemi girişimleri haberimizde...
İlginizi Çekebilir: Türkiye’nin Girişimcileri HUBrica ile Büyüyecek
Geçtiğimiz Yıl Tamamlanan 5. Dönemde 8 Girişim Mezun Oldu
QNBEYOND Hızlandırma Programı, bu yeni döneminde Boston, San Francisco, Berlin, Londra ve İstanbul'dan girişimleri de programa dahil etti. 6. dönem girişimlerinin, sürdürülebilirlik, kuantum teknolojisi, kripto, DevOps ve veri mühendisliği alanlarına odaklandığını ekleyelim.
Geçtiğimiz yıl tamamlanan 5. dönemde 8 girişim QNBEYOND Hızlandırma Programı'ndan mezun oldu. Son mezunlarla birlikte toplamda da 43 girişim programdan mezun oldu. Bu girişimler toplamda 100 milyon doların üzerinde yatırım çekmeyi de başardı.
Programa katılan girişimlere Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure gibi hizmet sağlayıcıları ile Hubspot, Notion, Docsend, New Relic, Miro, Remote, Asana gibi yabancı servislerden ve Fol, iyzico ve TalentGrid gibi şirketlerden indirim fırsatı da sunulduğunu belirtelim.
QNBEYOND Hızlandırma Programı 6. Dönem Girişimleri
Apollo: Yapay zeka destekli, bulut tabanlı, 360 derece dijital enerji yönetim platformu olarak bilinmektedir.
Boston Quantum: Kuantum algoritmalarla hazine yönetimi ve uluslararası ödeme çözümleri sağlayan bir altyapı teknoloji girişimi olarak öne çıkıyor.
Bruin: Veri analistlerinin ve veri bilimcilerin herhangi bir özel kod olmadan yüksek kalitede veri akışları oluşturmasına olanak tanıyor. Aynı zamanda belgelemesine ve yönetmesine de olanak tanıyan platformu olarak biliniyor.
Clave: Blokzincir üzerine kurulu bir fintech uygulaması olarak ön plana çıkıyor. Biyometrik doğrulama yöntemlerini entegre ederek hesap oluşturmada ve yönetiminde Web3 dünyasının rahatsız olduğu anahtar kelimelerden arındırıyor. Programlanabilir hesaplar ve blok zincir tabanlı ödeme yöntemleri aracılığıyla da daha iyi ve güvenli bir deneyim yaratıyor.
Covalent: Atmosferden yakalanan karbonu kalıcı olarak silen mühendislik temelli carbon removal projelerinin sertifikalandırılmasını ve finansmana erişmesini sağlayan bir platform olarak öne çıkıyor.
EcoTrove: Ev hanelerinin elektrik ve doğalgaz ihtiyaçlarını 12 aylık sabit fiyatlı aboneliğe bağlayan, fatura indirimleri yaratan ve tüketimi yeşil enerji kaynaklarıyla optimize eden bir yeşil enerji abonelik platformu olarak tanımlanıyor.
Scrape.do: Hedef web sitelerinden bloklanmadan ve anti-bot sistemlerine yakalanmadan halka açık verilerle scraping yapılmasını kolaylaştıran web scraping API servisi olarak ön plana çıkıyor.
Infrastack: AI yapay zeka tabanlı bir application observability platformu olarak biliniyor. Uygulamalarda; sistemin durumunu, sorunlarını görünür kılıyor. Ayrıntılı bilgiler veriyor. Yardımcı pilot ile de geliştiricilerin süreçlerini hızlandırıyor.
Bu habere henüz yorum yazılmamış, haydi ilk yorumu siz bırakın!...