2016 yılında Gökmen Özdemir tarafından hayata geçirilen girişim, kuruluşundan bu yana yüzlerce hibrit ve sanal etkinliğin organize edilmesine olanaklar sağlıyor. Pandemi döneminde hayatımıza entegre olan yeni normal düzenimizi destekleyen nitelikte.
Endless Fairs, yine aynı dönemde oldukça fazlalaşan sanal fuar etkinliklerine ev sahipliği yaparak değerine değer katmaya devam ediyor. Girişim, bugün tüm etkinlik türlerinin organize edilebildiği all-in-one platform olarak tanımlanıyor. Fuardan kongreye, zirveden networking etkinliklerine, şirket toplantılarından ödül törenleri ve festivallere kadar ister sanal ister hibrit olarak platformun sağladığı imkanlardan kolaylıkla faydalanabiliyorsunuz.
İlginizi Çekebilir: SaaS Uygulamalar için Hizmet Sunan AppOmni 70 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Endless Fairs Fikri nasıl Ortaya Çıktı?
Fikir, Endless Fairs’in bağlı olduğu şirketin farklı bir kuruluşu olan Endless Abroad’un yer aldığı fuarlar sayesinde ortaya çıktı. Farklı konumlardaki birbirinden farklı ilgi alanına sahip olan insanların tek bir fiziksel alanda toplamanın masrafını, zaman kaybını ve karbon ayak izini hesaba katan kurucu Gökmen Özdemir, dijital dünyaya ayak uydurdu. Çalışmalarını bu yönde ilerleten kurucu, 2016 yılında günümüzün teknoloji çağına ev sahipliği yapan metaverse evreninin getireceği avantajları görerek girişimi hayata geçirdi.
Girişim Nasıl Tepkiler Aldı
Ne kadar dijital bir çağda olsakta, insanların alışkanlıklarını değiştirmesi oldukça zor bir konu. Alışkanlıkları alt üst eden girişim Endless Fairs’e de ayak uydurmak ülkemizde biraz gecikti. İlk dönemlerde Türkiye’de pek karşılık bulamayan girişim, global pazarda her geçen gün dikkat çekmeye başladı. 2019 yılında kamu etkinliklerinin dijital platformda gerçekleştirileceği atılımı ile birlikte yerel pazarda da Endless Fairs’in gereksinimi anlaşıldı ve bugün tam anlamıyla karşılığını bulduğunu söyleyebiliriz.
Endless Fairs’in Gelişimi Nasıl İlerledi?
Endless Fairs aracılığıyla global ve lokal olmak üzere hem B2C hem B2B etkinlikler düzenlenmektedir. Yerel pazarda birikimi ve bilinirliği ilk ön plana çıkan girişim, yurt dışındaki potansiyel hedef kitleyi de göz önünde bulundurarak hizmetlerine devam etmektedir. 2016 senesinde Gökmen Özdemir’in öncülüğünde 4 kişilik ekiple hayata geçirilen çalışmalar, 2018 yılında Torun Center’a taşındı. 2021 yılının son döneminde ise ekibini 35 kişiye çıkaran girişim, Profile Plaza’da çalışmalarına devam ediyor.
Tam motivasyon çalışmalarına devam eden Endless Fairs ekibi, platformunun arayüzü ile birlikte kullanıcı deneyimini artırdı. Eskiden dijital bir etkinlik için günler harcayan organizasyon yöneticileri platform sayesinde 2 saat içerisinde dijital etkinliğini kurabilecekler. Oyunlaştırma, randevulaşma, kartvizit değişimi, akıllı eşleşme, networking, görüntülü görüşme, sertifika, biletleme, ürün pazar yeri ve buna benzer birçok modül ile birlikte etkinliklerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.
Girişimin çalışmaları global ve Türkiye çaplarda da ödüllendirildi. Best Startup şirketi Asya’da bulunan en iyi 100 startup’ı listelerken Endless Fairs 3 farklı kategoride de 2. sırada yerini aldı. Bu kategoriler “En etkinlik yönetimi, Yenilikçi Eğitim Platformu ve Pazarlama” olarak belirlenmişti.
Türkiye’de ise uzun yıllardır bilişim sektörünün iletişim mecralarından biri olan Bilişim Teknolojileri Haber dergisinin mansiyon ödülüne layık görüldü.
Bu ödüllerin yanı sıra Endless Fairs hizmetlerinin oldukça hassas olması gerekçesiyle hem KVKK hem de GDPR uyumlu bir dijital platform olarak bunların sertifikasyonlarını da bünyesinde barındırıyor.
Bugün dünyada 30 farklı ülkeye hizmetini ihraç eden Endless Fairs yakın zamanda Bakü ve Londra’da ofisler kurarak operasyonlarına devam ediyor.
Bu habere henüz yorum yazılmamış, haydi ilk yorumu siz bırakın!...